Slow Cooker Chicken Cacciatore
Slow Cookér Chickén Câcciâtoré
Ingrédiénts:
- 1 tâbléspoon plus 2 téâspoons éxtrâ-virgin olivé oil, dividéd
- 2 pounds bonéléss, skinléss chickén bréâsts or thighs
- 1 téâspoon koshér sâlt
- 1/2 téâspoon blâck péppér
- 1 médium yéllow onion, choppéd
- 3 clovés gârlic, mincéd
- 1 tâbléspoon plus 1/2 téâspoon bâlsâmic vinégâr, dividéd
- 1 (28-ouncé) cân crushéd tomâtoés
- 1 médium gréén béll péppér, choppéd
- 8 ouncés slicéd bâby béllâ (crémini) mushrooms
- 2 téâspoons Itâliân séâsoning
- Wholé whéât pâstâ, brown ricé, poléntâ, ricé, zucchini noodlés, or bâkéd ând shréddéd spâghétti squâsh
- Choppéd frésh pârsléy, fréshly grâtéd Pârmésân chéésé
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Diréctions:
- Lightly coât â lârgé slow cookér with nonstick sprây. Héât 1 tâbléspoon olivé oil in â lârgé skillét ovér médium high. Séâson both sidés of thé chickén with sâlt ând péppér. Oncé thé oil is hot ând shimméring, âdd thé chickén in â singlé lâyér. Cook on thé first sidé for 3 to 4 minutés, until brownéd, moving thé chickén âs littlé âs possiblé so thât it géts â nicé séâr. Flip ând brown on thé othér sidé, âbout 2 âdditionâl minutés. Trânsfér thé chickén to thé slow cookér.
- Réducé thé skillét héât to médium. With â pâpér towél, câréfully wipé out thé skillét. âdd thé rémâining 2 téâspoons olivé oil. Oné thé oil is hot, âdd thé onion ând cook until béginning to softén, âbout 3 minutés. âdd thé gârlic ând 1 tâbléspoon bâlsâmic vinégâr. Cook for 1 minuté, or until thé gârlic is frâgrânt ând thé vinégâr hâs réducéd. Trânsfér to thé slow cookér, âlong with âny pân drippings.
- ...............
- ..................
Comments
Post a Comment