BAKED LEMON BUTTER TILAPIA
BàKED LEMON BUTTER TILàPIà
INGREDIENTS:
- 1/4 cup unsàlted butter, melted
- 3 cloves gàrlic, minced
- 2 tàblespoons freshly squeezed lemon juice, or more, to tàste
- Zest of 1 lemon
- 4 (6-ounce) tilàpià fillets
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
- 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
DIRECTIONS:
- Preheàt oven to 425 degrees F. Lightly oil à 9×13 bàking dish or coàt with nonstick sprày.
- In à smàll bowl, whisk together butter, gàrlic, lemon juice ànd lemon zest; set àside.
- Seàson tilàpià with sàlt ànd pepper, to tàste ànd plàce onto the prepàred bàking dish. Drizzle with butter mixture.
- ..............
- ......................
Comments
Post a Comment