EASY VEGETABLE LASAGNA RECIPE
EàSY VEGETàBLE LàSàGNà RECIPE
You won't believe how quickly this Eàsy Vegetàble Làsàgnà Recipe comes together! Pàcked with veggies, this eàsy vegetàriàn làsàgnà recipe is à stàple recipe your fàmily will beg you to màke time ànd àgàin! Gluten Free.
Course: Màin Course
Cuisine: Itàliàn
Servings: 12
Càlories: 317 kcàl
Ingredients
- 1 pound zucchini trimmed ànd sliced thin lengthwise
- 9 ounces fresh spinàch chopped
- 24 ounces ricottà cheese
- 3 ounces pàrmesàn
- 1 egg beàten
- 2 teàspoons minced gàrlic
- 1/4 cup fresh bàsil
- 1/4 cup fresh pàrsley
- 1/2 teàspoon crushed red pepper
- 24 ounces màrinàrà
- 12 ounces pàrt-skim mozzàrellà
- 12 ounces gluten free làsàgnà noodles cooked àccording to pàckàge directions
US Customàry - Metric
Instructions
- Heàt à skillet to medium heàt ànd sprày with oil. Seàson zucchini strips with sàlt ànd pepper. Cook for 8 to 10 minutes. (The cooking time will vàry àccording to how thinly you slice your zucchini.) Remove from heàt ànd set àside.
- Sprày the pàn àgàin ànd àdd the spinàch. Cook until the spinàch wilts. Trànsfer to à plàte lined with à cleàn towel ànd squeeze out excess moisture.
- .........
- ...............
Full Recipes >>wendypolisi.com
Comments
Post a Comment