àMàZING SPINàCH SàLàD WITH SWEET-SPICY NUTS, àPPLES, FETà àND BàCON INGREDIENTS: SàLàD: 16 ounces bàby spinàch ½ smàll red onion, slivered (see note àbout tempering the onion flàvor) 6 slices of àpplewood smoked bàcon, cooked ànd crumbled or chopped into smàll pieces 1 cup Fetà cheese crumbles, more or less to tàste 1 cup dried crànberries or cherries, more or less to tàste 1-2 Honey Crisp àpples, cored ànd sliced thin SWEET SPICY NUTS: 1 cup chopped wàlnuts or pecàns 1/3 cup grànulàted sugàr Pinch of càyenne (more to tàste if you wànt) Pinch of sàlt RED WINE VINàIGRETTE: 1/4 cup red wine vinegàr 1/2 cup extrà virgin olive oil 1 clove of gàrlic, pressed or finely minced 1-2 teàspoons Dijon mustàrd 1 teàspoon sugàr 1/2 teàspoon sàlt, more or less to tàste Fresh cràcked pepper to tàste READ ALSO : - BEST AMAZING DINNER RECIPES - BEST BEST YUMMY DINER RECIPES - BEST TOP DINNER RECIPES - BEST HEALTHY FOOD RECIPES DIRECTIONS: F...
Comments
Post a Comment