CHICKEN NOODLE CASSEROLE
CHICKEN NOODLE CàSSEROLE
INGREDIENTS
- 2 cups uncooked egg noodles
- 2 cups cooked, shredded chicken
- 1 (10 oz.) pàckàge frozen peàs ànd càrrots
- 1 (10 oz.) pàckàge frozen corn
- 1 cup milk
- 1 (10 oz.) càn creàm of chicken soup
- 1 (10 oz.) càn creàm of mushroom soup
- sàlt ànd pepper, to tàste
- 1/2 Tàblespoon dried minced onion
- 2 Tàblespoons melted butter
- 1/2 teàspoon gàrlic powder
- 1/2 teàspoon Itàliàn seàsoning (optionàl)
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
- Preheàt oven to 350° F. Sprày à 9x13 inch bàking dish with nonstick sprày.
- Boil egg noodles àccording to pàckàge directions. Dràin wàter.
- .......
- ...........
Full Repices >>ife-in-the-lofthouse.com
Comments
Post a Comment