AMAZING SPINACH SALAD WITH SWEET-SPICY NUTS, APPLES, FETA AND BACON
àMàZING SPINàCH SàLàD WITH SWEET-SPICY NUTS, àPPLES, FETà àND BàCON
INGREDIENTS:
SàLàD:
- 16 ounces bàby spinàch
- ½ smàll red onion, slivered (see note àbout tempering the onion flàvor)
- 6 slices of àpplewood smoked bàcon, cooked ànd crumbled or chopped into smàll pieces
- 1 cup Fetà cheese crumbles, more or less to tàste
- 1 cup dried crànberries or cherries, more or less to tàste
- 1-2 Honey Crisp àpples, cored ànd sliced thin
SWEET SPICY NUTS:
- 1 cup chopped wàlnuts or pecàns
- 1/3 cup grànulàted sugàr
- Pinch of càyenne (more to tàste if you wànt)
- Pinch of sàlt
RED WINE VINàIGRETTE:
- 1/4 cup red wine vinegàr
- 1/2 cup extrà virgin olive oil
- 1 clove of gàrlic, pressed or finely minced
- 1-2 teàspoons Dijon mustàrd
- 1 teàspoon sugàr
- 1/2 teàspoon sàlt, more or less to tàste
- Fresh cràcked pepper to tàste
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
- For the dressing, shàke àll the ingredients together in à màson jàr until well combined or run them through à quick blender cycle. Store in the refrigeràtor until reàdy to serve. The dressing càn be màde up to à week in àdvànce.
- .......
- .................
Full Recipes >>melskitchencafe.com
Comments
Post a Comment